Open menu | Nieuwe-Wandelschoenen.nl
Check vinkje

Grootste aanbod Lowa wandelschoenen

Check vinkje

Direct uit voorraad leverbaar

Check vinkje

Niet goed? Geld terug!

Wandelverlichting

Zodra het sneller donker wordt is het belangrijk om tijdens het wandelen wandelverlichting te dragen. Zorg dat je opvalt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Verder belangrijk: loop zoveel mogelijk op de stoep. Is er geen stoep en moet je daardoor op een fietspad of op de weg lopen: loop dan altijd tegen het verkeer in zodat je auto’s en fietsers kunt zien aankomen. Je kunt dan nog snel in de berm stappen als een andere weggebruiker niet voor je kan uitwijken. Gebruik in de maanden september, oktober, november, december, januari, februari en maart wandelverlichting. In deze maanden (zeker in de wintermaanden) wordt het vroeg donker, dan is licht en reflectie belangrijk.

Licht en reflectie voor het wandelen

Er zijn verschillende soorten verlichting die je kunt gebruiken tijdens het wandelen. Op nieuwe-wandelschoenen.nl bieden we artikelen aan die goed getest zijn en de nodige verlichting en/of reflectie geven om op te vallen. De categorie licht en reflectie bestaat uit veiligheidsvesten van verschillende merken, losse lampjes die van 5 kilometer afstand te zien zijn en arm blinkers met LED-verlichting van Rucanor.


Wandelverlichting zorgt ervoor dat je tijdens het wandelen beter opvalt. Het wandelen wordt hierdoor een stuk veiliger. De collectie wandel verlichting is zowel geschikt voor dames als voor heren. Wandelverlichting vind je in kleuren zoals geel, roze, blauw en oranje. Voor ieder wat wils. De reflecterende wandelkleding is direct uit eigen voorraad leverbaar. Dat wil zeggen dat we de wandelverlichting direct kunnen leveren zodra je een bestelling hebt geplaatst. Koop je voor 50 euro of meer aan reflectie artikelen? Dan wordt je wandelverlichting gratis bezorgd. Uiteraard kun je dit ook combineren met andere artikelen uit ons assortiment, zoals wandelschoenen voor dames of heren.