Open menu | Nieuwe-Wandelschoenen.nl
Check vinkje

Grootste aanbod Lowa wandelschoenen

Check vinkje

Direct uit voorraad leverbaar

Check vinkje

Niet goed? Geld terug!

Lowa wandelschoenen aanbieding in de sale

Op zoek naar een Lowa wandelschoenen aanbieding? Dan ben je op deze sale pagina aan het juiste adres. Ondanks dat Lowa marktleider is op het gebied van wandelschoenen, zijn er nog veel wandelaars die op outdoorschoenen wandelen van andere merken. Dat komt met name door de prijs. De schoenen die op nieuwe-wandelschoenen.nl worden aangeboden, liggen qua prijs tussen de €150 en €200. Verschillende andere merken bieden zonder aanbieding al schoenen aan vanaf €100, dat scheelt behoorlijk in de portemonnee. Voor kwaliteit wordt nu eenmaal meer betaald. Maar dit betekent niet dat er geen Lowa wandelschoenen te vinden zijn, die goedkoper zijn dan €150. In onze webshop komen er geregeld wandelschoenen van Lowa in de aanbieding, met bijvoorbeeld 5%, 10% of zelfs 20% korting. In het laatste geval worden de schoenen al aangeboden vanaf €120. Als je wilt profiteren van een koopje, raden wij je aan om geregeld deze aanbieding pagina in de gaten te houden. Aanbiedingen in de outlet en sale zijn maar beperkt geldig.

Schoenen voor dames en heren in de sale

Alle aanbiedingen vind je op deze schoenenpagina. De Lowa wandelschoenen voor dames en heren zijn in de sale, wat inhoudt dat ze voor een lage prijs worden aangeboden. De wandelschoenen uit de outlet kunnen in de sale zijn door twee verschillende redenen: (1) Als er een nieuwe kleur van een bepaald model binnenkomt en de oude kleur wordt niet meer geproduceerd en geleverd, dan zal de schoen in de sale komen te staan. In dat geval is er niets mis met de schoen, maar omdat de wandelschoen uit de collectie zal verdwijnen, is het noodzaak om in het magazijn ruimte te maken voor nieuwe kleuren, waardoor de oude Lowa outdoorschoenen voor dames of heren in de sale komen te staan. Daarnaast is er nog een tweede reden: (2) Alle wandelschoenen kunnen door een weekactie van hoge korting worden voorzien, zo kan een sale actie een paar keer per jaar worden gehouden. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van weekacties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Outlet vol met Lowa wandelschoenen

In de Lowa wandelschoenen outlet worden alle type modellen aangeboden, waaronder lage schoenen, hoge schoenen, met Gore-Tex, zonder Gore-Tex, voor dames en voor heren. Modelnamen die geregeld in de Lowa schoenen outlet staan, zijn onder andere de Lowa Renegade, Lowa Strato, Lowa Locarno, Lowa Innox, Lowa Aerox en de Lowa Levante. De modellen die in de sale staan, zijn allemaal in de aanbieding, wat je tientallen euro’s kan schelen als je de wandelschoenen via onze outlet pagina online wilt kopen. Alle wandelschoenen die op deze pagina in de sale worden aangeboden zijn direct uit eigen voorraad leverbaar, waardoor we ze na het online kopen, binnen 24 uur bij je thuis kunnen bezorgen. Heb je vragen over een Lowa wandelschoenen aanbieding of andere schoenen uit de outlet? Neem dan contact op met onze klantenservice, we geven graag advies.